Imate li nekakve prijedloge,kritike,zamjerke?ako imate,slobodno napisite ovdje,sudije ce to razmotriti.
p.s: otvorio sam novu temu da ne bi zatrpavali onu temu

Znači da rezimiramo osnovna pravila:
-Slike postavlja ?orđe, (njemu možete dati predlog slike, a on će odlučiti da li će postaviti ili ne);
-Utorkom se objavljuju radovi;
-Do subote svi forumaši (koji žele) glasaju;
-Izabraćete tri najbolja rada, prvo,drugo i treće mesto;
-U subotu ?orđe postavlja novi zadatak i tako sve u krug
(09-11-2009 06:16 PM)Rajkonen Piše: [ -> ]Znači da rezimiramo osnovna pravila:
-Slike postavlja ?orđe, (njemu možete dati predlog slike, a on će odlučiti da li će postaviti ili ne);
-Utorkom se objavljuju radovi;
-Do subote svi forumaši (koji žele) glasaju;
-Izabraćete tri najbolja rada, prvo,drugo i treće mesto;
-U subotu ?orđe postavlja novi zadatak i tako sve u krug
Potpis, slazem se totalno

E ?ole...hvala za linkove..

Moze

E jos da napomenem,ako nekoga provalimo (kao sto se to danas desilo) da je ukrao od nekog sa neta sliku,dobija automatski 60% worn-a i zabranu ucestvovanja na sledeca 2 takmicenja (automatski je diskvalifikovan i u onom u kojem smo ga provalili).
nije fer,niste ni napisali koja su pravila a diskvalifikovali ste momka!!!!
Koja je smisao naci na netu vec uradjenu sliku i okaciti je u temu?!
Nema smisla,aj da je bar skinuo branik,feluge ili nesto drugo to je normalno....al samo copy/paste to je skroz bezz......
Do kad se stavljaju radovi i kad se pocinje sa glasanjem ?
Danas citav dan,a glasanje valjda od veceras...
Glasanje od veceras u 00.00........
Ajmo ljudi uradite bilo sta,vazno je ucestvovati,sto vise to bolje

Ajde ovako,do veceras u 00.00h se primaju predlozi.Od sutra se otvara glasanje.
I evo ucinicu ipak ustupak,ali za ubuduce nema milosti,Zox se izvukao jer nismo nista spomenuli po pitanju Copyiright-a,tako da mu je to olaksavajuca okolnost,ali sad znamo na sta jos trebamo voditi racuna,a neki od sumnjivih radova ce biti poomnije ispitani.
najjednostavniji nacin da se dokaze je .psd, i donori, zato cuvajte to da nebi bilo frke

slazem se sa ovim,i jos jednom iako je stara tema da kazem da nisam cijelu sliku stavio ,vidi se na sajbama al to je stara tema,sandy je u pravu ,svako neka cuva sav materijal i onda nema frke
Bice ovo dobro takmicenje kad se razradi jos malo, kad dodje koji novi kandat. Kolega ce se prijaviti za sledeci put vjerovatno, pozvao sam ga.
Evo posto niko ne spominje nagrade ja cu od sebe izdvojiti nesto za tu prigodu;
1. Mjesto Mis sa kuglicom i slika HiRez(al da dodje kod mene po njega)
2. Mjesto slika (1440*900)
3. Mjesto ista ta slika al manja rezolucija (800*600)
Zar nisam velikodusan

hahah vrlo velikodusno, svkaa cast

Jesi to otvorio foto radnju?
Ma ne neko imam nekih slika na imageshack ne znam sta cu sa njima

Je se ovaj yugic mora zavrsiti do utorka ili je nesto drugaci raspored,i opet se pisu nepotrebni postovi tamo gdje netrebaju,ako smo rekli da ce mo stavljati samo slike u onu temu trebalo je da bude tako.....
Mislim da bi ona tema trebala biti zakljucana a svi postovi obrisani od onog zadnjeg gdje objavljen pobjednik

i da se otvori nova i prebace slike/radovi koji su vec odradjeni

Ps. to jeste radovi yugica