Auto Klub Crankshaft Forum

Puna Verzija: SM CHIPTUNING - Popust za chip tuning !!!
Trenutno pregledate lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5 6
[Slika: sm_chip_tuning.jpg]

Adresa:
Meše Selimovića 8, 78400 Gradiška
Petra Mrkonjića 61, 78400 Gradiška

Telefon: +387 65 514 479

E-mail: info@smchiptuning.com

Web: http://www.smchiptuning.com/

[Slika: croatia.gif] ZAGREB (HR)
HED SERVIS
Augusta Šenoe 28
10431 Sveta Nedelja
elmin@hed-servis.hr
+385 (95) 869-6949
Elmin

[Slika: srbija.gif] BEOGRAD (SRB)
SM chip tuning
Zemun
zemun@smchiptuning.com
+381 65 402 5 402
Miloš
+381 64 122 44 24
Dušan

Popust za chip tuning:
- članovima "AK crankshaft-a" - 15% popusta
- članovima foruma koji su ostvarili preko 100 postova - 10% popusta
Naručeni su valjci za mjerenje snage !

Svaka čast Cool
Cuo sam da dolazi kocnica? I kada?
U februaru ce biti namontirani i u punoj funkciji,ili u najgoroj varijanti pocetkom marta.
Dyno je do 800 ks i 1500 nm i do 380 km/h,takodje imaju kocnicu Eddy current brake,razlog zasto ce tek biti u februaru je taj sto sam kupio potpuno novi dyno i nema to na stanju nego se mora sklapati 12 sedmica od uplate a uplatio sam prosle sedmice.

Takav dyno mislim da nema niko na sirem prostoru,to je zadnja generacija sa hidraulikom i rijesen je problem trenja i trakcije tako da prakticno se nemoze desiti da neko jako auto u ubrzanju proklize bez obzira na snagu.Takodje moze se voziti na njemu prakticno bez vemenskog ogranicenja.Uglavnom to je najkvalitetni i najbolji dyno sto postoji na svjetskom trzistu.
Koriste ga u svojim fabrikama ferrari,maserati,subaru,lamborghini,alfa,ducati,fiat,lancia,beneli,seat...
Oooo,pa cestitam svaka cast. Coolpivook
Svaka cast...to se trazi...Big Grin

Ako moj Geti proklize jel dobijam dzabe mjerenje??? :đavo: Big Grin
svaka cast, nek je sa srecom.

jel mjeri snagu na jednoj osovini ili moze i quattro?
Želite da budete naš distrubuter ?

SM chip tuning Vam nudi mogućnost da postanete jedan od naših distributera na prostoru exYu po veoma povoljnim uslovima.Mi vam obezbjeđujemo nephodnu opremu za chip tuning i obuku.Za sva pitanja možete nas kontaktirati na info@smchiptuning.com
[Slika: garancija.gif]
SM chip tuning Vam sa zadovoljstvom može ponuditi garanciju od čak 3 godine na funkcionisanje i ispravnost naših mapa. Garancija na chip tuning je već uključena u cijenu a za garanciju na motor potrebno je da doplatite određenu cijenu.
Jel stigo dyno?
Ja koliko znam nije još, Srđane ?
nije,kasne sa isporukom,javili su mi prosle sedmice da ce kasniti 20 dana :(

Da sam polovan uzeo nebih imao ovih sad problema ali sad je gotovo,moram cekati,sta je tu je...
Cim stigne dolazim na chip!
Molio bih sve zainteresovane pojedince i firme da me kontaktiraju ako hoce da se nadju u nasem stampanom katalogu koji ce imati tabelarno prikazane sve podatke sa sajta http://www.smchiptuning.com . Katalog ce imati oko 150 strana,bice u crno bijeloj tehnici osim korica koje ce biti color. Prostora ima dosta za svakoga a ono sto ja trazim za uzvrat je skromna novcana pomoc prilikom stampe kataloga shodno zauzetom prostoru ili ako je nekome i to problem stavicu reklamu u ovom prvom izdanju bez ikakve nadoknade.

Znaci svi koji prodaju stayling opremu,xenone,tuning dijelove,limari,mehanicari,servisi,web forumi,portali, sve sto je vezano za automobile dolazi u obzir...

Eto pa ako nekoga interesuje neka me kontaktira...
Valjci su namontirani ok
oce li biti test kad se stavi motor u dvicu??
trebalo bi ok
srdjane daj slike da vidimo i to cudo Original
SM chip tuning Vam sa ponosom predstavlja naš DYNO system za mjerenje snage motora preko točkova.Mi smo prvi u Bosni i Hercegovini koji posjeduju sistem za mjerenje snage a i u širem regionu smo prvi koji imamo potpuno nov sistem koji je proizveden 2009 godine i kao takav garantuje 100% preciznost prilikom mjerenja.
Naš sistem predstavlja zadnju riječ tehnike,proizveden je od strane BAPRO s.r.l. kompanije koja se bavi isključivo razvojem i proizvodnjom dyno sistema i predstavlja sistem koji je najkvalitetniji trenutno na svijetskom tržištu.
Bapro sisteme u svojim fabrikama posjeduju najveći svjetski proizvođači automobila kao što su Ferrari,Lamborghini, Subaru, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Masserati, Seat...
Opremnjen sa navedenim sistemom SM chip tuning je ustanju da vrši mjerenja snage do 800 KS na točkovima i da testira brzine vozila do čak 400 km/h, što su za ostale dyno sisteme nedostižne karakteristike. Poslije svakog mjerenja dobijate isprintan po obrtajima ispis snage,obrtnog momenta,gubitka snage zbog mjenjača kao i max. brzine Vašeg vozila. Srce Bapro sistema je takozvana "Eddy current brake" koja omogućava ubrzavanje na rolerima bez obzira na snagu motora kao i vožnju na dyno sistemu čije trajanje nije vremenski ograničeno.

SM uvijek ide korak dalje i sa ovim sistemom zaokružujemo našu tuning ponudu i sada kod nas možete da uradite sve na jednom mjestu. Naše desetogodišnje iskustvo iz oblasti tuninga ovim sistemom dobija jedan novi oblik koji nam je do sada nedostajao.
http://www.smchiptuning.com

Napravicemo neke popuste za grupno mjerenje za raju sa foruma,znaci odredimo jednu nedelju,skupimo 10 tak auta i pravac gradiska na dyno.Evo ovde u temi mozete napraviti spisak za prvu turu koje je zainteresovan,inace cijena 2 mjerenja je 120 KM,od te cijene postoje popusti za onoga ko radi remap kao i popusti za raju sa foruma.
Npr. neka najniza grupna cijena za 2 mjerenja bi bila 80 km po autu ako bude 10 auta.

[attachment=4542]
Evo punta od Turbeta i Minje,danas smo ga mjerili...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GQpHGBwFGh8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GQpHGBwFGh8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
neradi link
Stranica: 1 2 3 4 5 6
Referentni URL