Sve moguce feluge koje su stavljane na Mini-a,ko nema brzu vezu neka ne otvara jer je i na wiraless-u tesko otvaranje,feluga ima bruuuka.
Napomena,velika vecina ovih feluga su raritet,vrede kao da su od zlata,a isto tako ih je veeeelika vecina 10" ima nesto malo 12 i 13".
U svakom slucaju vredi pogledati:
LINK
Usput momci iz Mini kluba Zg su se bas potrudili,nisam mogao da vam ne okacim ovu sliku,njih dvojica radili na jednom Mini meeting-u u Italiji:
![[Slika: Minisand02.jpg]](http://www.miniclubzagreb.hr/fotke/Minisand02.jpg)
hahaha,ljudi ne da su ludi,nego....
Evo citiracu ti potpis jednog od njih koji mi prvi pada na pamet:
"treba sve pare potrosit na minije.sta mislis,umres a ostalo ti 100 eura u djepu."
Neka od automobila ste mogli da vidite na ovogodisnjem sajmu automobila u ZG.
U toku je projekat Minia sa motorom od Honde Type R i to na 10"
![[Slika: Picture-100.jpg]](http://www.miniclubzagreb.hr/fotke/zuco/Picture-100.jpg)
wow
cije je ovo ba

vidim ja bosanski je cilim haha
ovo koda nas neko domaci sprema jel ?
(19-11-2008 04:12 PM)Zex Piše: [ -> ]mini klub Zagreb
wow
ima ovamo jedan majstor
2 ova minija mala
i oce da spremi jednog
i mislio da stavi 1.6GTI u njega, ali kaze puno zivaca para bla bla pa sada izgleda da nece niti jednog praviti
propadaju :(
PRODAJE LI IH?
KOLIKO PARA,SALJI PM SA BROJEM TELEFONA....
(19-11-2008 09:35 PM)Zex Piše: [ -> ]PRODAJE LI IH?
KOLIKO PARA,SALJI PM SA BROJEM TELEFONA....
neam broj, al odem gore do njega da vidim
ima i jedan u gorazdu, ne znam jel se prodaje, pitaj eku (baglambo golf) ima on br od tog momka
aaa brutalne predzadnje slike...

...Mini ce biti ludnica za voziti, jedva cekam da ga zavrse u potpunosti...
ima jedan mini se prodaje gledao sam ga ja nedavno sa kolegom ako ima ko zainteresovan mogu zbavit broj telefona....

Ja nemam banke, a da imam trazio bih broj sigurno, ovako mogu s'mko, samo da se slikam

A zeka svaka cast skontaj kad dodje jedan indijanac sa dizelom nekim novijim smijemu se mozel na crtu kad ga operusa usta do poda.