Auto Klub Crankshaft Forum

Puna Verzija: Feluge za Mini-a + bonus (Mini Type R - HR)
Trenutno pregledate lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Sve moguce feluge koje su stavljane na Mini-a,ko nema brzu vezu neka ne otvara jer je i na wiraless-u tesko otvaranje,feluga ima bruuuka.

Napomena,velika vecina ovih feluga su raritet,vrede kao da su od zlata,a isto tako ih je veeeelika vecina 10" ima nesto malo 12 i 13".
U svakom slucaju vredi pogledati:
LINK
Usput momci iz Mini kluba Zg su se bas potrudili,nisam mogao da vam ne okacim ovu sliku,njih dvojica radili na jednom Mini meeting-u u Italiji:
[Slika: Minisand01.jpg]
[Slika: Minisand02.jpg]
Cooool Original
ovo ti je love !
hahaha,ljudi ne da su ludi,nego....

Evo citiracu ti potpis jednog od njih koji mi prvi pada na pamet:
"treba sve pare potrosit na minije.sta mislis,umres a ostalo ti 100 eura u djepu."

Neka od automobila ste mogli da vidite na ovogodisnjem sajmu automobila u ZG.
U toku je projekat Minia sa motorom od Honde Type R i to na 10" Big Grin
[Slika: Picture-100.jpg]
wow
cije je ovo ba Big Grin
vidim ja bosanski je cilim haha Big Grin

ovo koda nas neko domaci sprema jel ?
mini klub Zagreb
(19-11-2008 04:12 PM)Zex Piše: [ -> ]mini klub Zagreb

wow
ima ovamo jedan majstor
2 ova minija mala
i oce da spremi jednog
i mislio da stavi 1.6GTI u njega, ali kaze puno zivaca para bla bla pa sada izgleda da nece niti jednog praviti

propadaju :(
PRODAJE LI IH?
KOLIKO PARA,SALJI PM SA BROJEM TELEFONA....
(19-11-2008 09:35 PM)Zex Piše: [ -> ]PRODAJE LI IH?
KOLIKO PARA,SALJI PM SA BROJEM TELEFONA....
neam broj, al odem gore do njega da vidim
ima i jedan u gorazdu, ne znam jel se prodaje, pitaj eku (baglambo golf) ima on br od tog momka
Evo ga u septembru je palo i prvo paljenje (bas sam veceras pricao sa dokogijem i setio se ovog projekta pa rek'o da vidim jeli bilo sta novo u medjuvremenu):

Auto se slaze od neke 2008 godine na tenane (kod ovog vlasnika je od '98), evo ga malo kroz vreme (inace ZG Club ja mislim da zna istorijat sve jednog Minija u HR ko su bili vlasnici, koje boje je namenjao, kakve kombinacije...):

[Slika: zule1998.jpg]

[Slika: opatija03.jpg]

[Slika: MiniMag_zuco.jpg]

[Slika: zuco01.jpg]

[Slika: Zuco03_enhanced1.jpg]

[Slika: zuco06.jpg]

I ovako je docekao novi motor i prikupljanje svih mogucih delova koji su za ovaj projekat naruceni, a koje mozete videti na slikama dole:

[Slika: garage1.jpg]

[Slika: zuco007.jpg] [Slika: zuco005.jpg] [Slika: Picture_065.jpg]

[Slika: Picture_082.jpg] [Slika: Picture_064.jpg] [Slika: Picture_069.jpg]

[Slika: Picture_053.jpg] [Slika: Picture_056.jpg] [Slika: Picture_099.jpg]

[Slika: Picture_066.jpg] [Slika: Picture_049.jpg] [Slika: Picture_073.jpg]

[Slika: Picture_046.jpg] [Slika: Picture_068.jpg] [Slika: Picture_059.jpg]

[Slika: Picture_052.jpg] [Slika: Picture_061.jpg]

A evo i jos nekoliko slicica od nedavno:

[Slika: photo0.jpg]

[Slika: photo1-1.jpg]

[Slika: photo2-1.jpg]

[Slika: photo3-1.jpg]

Inace ko ne zna, rec je o motoru iz Integre Type R sa kraja '90ih, na koji ce biti montiran i LSD diff a cilj je da auto svana uopste ne odaje sta se krije ispod plasticne haube, cak ce okretati i aluminijumske feluge od danas smesnih 10".
aaa brutalne predzadnje slike...Respect
...Mini ce biti ludnica za voziti, jedva cekam da ga zavrse u potpunosti...
ima jedan mini se prodaje gledao sam ga ja nedavno sa kolegom ako ima ko zainteresovan mogu zbavit broj telefona.... Big Grin
Ja nemam banke, a da imam trazio bih broj sigurno, ovako mogu s'mko, samo da se slikam Original
A zeka svaka cast skontaj kad dodje jedan indijanac sa dizelom nekim novijim smijemu se mozel na crtu kad ga operusa usta do poda. Big Grin Beerchug
Referentni URL