Auto Klub Crankshaft Forum

Puna Verzija: Modeli i makete 1/24 & 1/18
Trenutno pregledate lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Svrljajuci po netu,naletio sam na jako zanimljivu stranicu namenjenu maketarima,rec je o HR stranici,a cene su poprilicno jeftine:
http://www.alpha.hanich.hr/artikli.asp?s...=AUTO-MOTO

Znaci izmedju ostalog ima da se kupe dve verzije Mini-a, Opel Astre Bertone, Fiat 500, Supra, Buba, F50, F40, F360, S2000, 206WRC, Honda Repsol, Hayabusa, Yamaha M1, R1, Ducati Desmosedici...
a znas li ima li igdje takva radnja u BL?
Nema,koliko znam jedino so se moze kod nas naci su makete i modeli Burago.

Ne znam da li ste obratili paznju ali u ponudi imaju i RC modele automobila (koliko sam skuzio samo na elektropogon,a ne i one sa SUS-om).

P.S. Evo jednog zanimljivog klipa sta sve ljudi rade sa najjacim RC modelima,koji su pokretani SUS agregatima:
http://www.youtube.com/watch?v=Lrd6T3oLaIE
Znaci slepaju Seata,a auto pali gumu i vuce ga,neverovatno.
A cene...

...pa kad su elektomotorom pogonjeni RC modeli sa pogonom na jednoj osovini po 300KM,a 4x4 po 400-500,onda mozete misliti koliko kostaju ovakvi sa pravim motorom...
Ima u Rosuljama jedna prodavnica gdje se mogu naručiti autići i to jeftino Original
Oooooo,nisam to znao Original
Moraces me odvesti tamo.
no frks Wink
a ne pale se njemu gume vec mu auspuh dimi sa strane....ovo je gotiva napravis sebi prikolicu sjednes zakacis i vozas se....
reci kako se zove ta prodavnica,i jesu li modeli 1:24?
Balon šop ili tako nekako, kad se ide iz pravca crvenih zgrada, poslje prodavnice auto dijelova Žis ima žuta zgrada sa iste strane, e ispod te zgrade do ulice je prodavnica ok
Bilo je maketa i u Bosci, a ima i kod nas u Renou naruciti
ali su bruka skupi, njiiiii!!! Ima sad jedan Clio 3 Sport,
otvoris vrata ono pici neka zika i na navijenje je i kad ga navijes
cuje se zvuk motora, a cjena je oko 20KM Wink
Mogli bi kolektivno otići da obiđemo tu prodavnicu!Big Grin Ja taman živim kod Žis-a.Original
ajd uslikaj taj model clia
jedan od modela u mojoj kolekciji..malo cuniran, bilo mi dosadno..mat hauba itd Big Grin
(24-02-2009 04:10 AM)BUBA_GT Piše: [ -> ]jedan od modela u mojoj kolekciji..malo cuniran, bilo mi dosadno..mat hauba itd Big Grin

Imam i ja ovakav, samo je crveni!Tongue
(24-02-2009 04:10 AM)BUBA_GT Piše: [ -> ]jedan od modela u mojoj kolekciji..malo cuniran, bilo mi dosadno..mat hauba itd Big Grin

Ovakvog ima i Dejo Floyd
hehe ma ja se malo zjb..imam jos nekoliko "tuniranih" modela Original
a dejo znam da ima alfu onu crvenu za M-a ne znam..
Ja sam imao bruka onih Burago autica,
a sad ne znam ni gdje su... cini mi se
da sam ih podjelio, ostavio par za kolekciju
koju necu ni skupljati Big Grin pravicu akvarium

p.s. Bice slika od Clia, a i snimaka Wink
Ja sam imao Majorete oko 100 komada, i uvjek smo igrali autostrade, što ovi današnji klinci ni neznaju šta je to, al eto Tongue
Ajoooj autostrada ljubavljubavljubav
Najjaca igra ikad, jedan,dva triiii.

A uvek je bila borba izmedju matchbox i majorette autica,kad se samo setim,citav parking ispred moje zgrade je bio jedna veeeeeeelika auto-strada ustanemo ujutru,izadjemo vani i tek uvece zavrsimo jednu partiju Big Grin Big Grin Big Grin

Zna se ko je bio najbolji u naselju zviiiiz
joj auto strada pa gledas koi je autic bolji za taj dan,uzmes gledas tockove pa ga odignes malo prednji kraj pa zadnji pa ga spustis ako dobro odskace ima dobre amortizere odma je brz moze ici na trku jojjojojojoj to su bili dani
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referentni URL