Auto Klub Crankshaft Forum

Puna Verzija: cajgeri za mk2
Trenutno pregledate lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
cajgeri za mk2... ako nekom trebaju ili ako neko zna radit u corelu i paintshopu ,
bio bi mu zahvalan...:(
Imam i ja slicne,samo ne znam kakve su im dimenzije.
(14-02-2009 04:39 PM)Zex Piše: [ -> ]Imam i ja slicne,samo ne znam kakve su im dimenzije.
ne znam ni ja , ali mislim da izadje knap na a4 format
Tesko sa 41kb
zna li iko neku stranicu gdje imaju dimenzije za cajgere, bilo bi dosta lakše to uraditi
Ajoooj ne vidim u cemu je problem,skeniranje ti je minut posla,kazaljke svakako skidas kad montiras,znaci samo ti moze biti gore i hebes se oko dimenzija,da li su prave ili ne i slicno.
a ovo plazi se

[Slika: aV1HlXc0.jpg]
evo za crx
[Slika: gx27x_dr.jpg]

[Slika: gx27y4cJ.jpg]

[Slika: gx27y6HS.jpg]
ako kome treba može i drugoj boji ili kako već
potrazite dashboard na google
Evo i od mene jedni koje sam sebi pravio!
SVaka Čast ok Odlična je!
Dobra ok Iskoristio si foru ko kod onih starih sa VW znakom na sredini , super izgleda Original
Evo jedan brzinomjer za "normalne" golfove koji ne idu 260 na sat, nego po starinski, do 200 Big Grin

[Slika: brzinomjerbeta.jpg]

I obrtomjer uz isti (doduse ima 7000 obrtaja, ali ako kome treba uradicu i sa 5000):

[Slika: obrtomjerbeta.jpg]

Imam jedan rasklopljen cajger viska koji hocu da skeniram, ali ne znam kako da izvadim onu iglu sto drzi kazaljku brzinomjera u stanju mirovanja. Pomoc.
Ako kome treba, imam jos nekih cajgera pa mogu postaviti.

pozz
Evo ovi sto sam ja pravio Cupi ali ne odgovara posto njemu treba onaj sa 220 km/h a ovo je od dizela.
[Slika: cupotablacopy.th.jpg]
evo od mene jedan
[Slika: 1zTdVA.jpg]
ostao mi je malo nedovrsen al
(13-01-2010 10:04 PM)X3Mer89 Piše: [ -> ]Evo ovi sto sam ja pravio Cupi ali ne odgovara posto njemu treba onaj sa 220 km/h a ovo je od dizela.

eve ga i za Cupu, cajger sa 220 km/h:

[Slika: obrtomjer220.jpg]
Imam ja pripremu za golfa 2... skoro sve modele... sta te tacno zanima?
Ako ti se da postavi ih na net, pa da se igramo u Photoshopu Big Grin
Ja čekam da mi kolega X3mer napravi pa da montiram na svoje satoveBig Grin
Referentni URL