Auto Klub Crankshaft Forum

Puna Verzija: Garaže
Trenutno pregledate lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2
Moj prijedlog je kratak i jasan...

Otvoriti podforum u forumu "Garaža članova foruma" u kojem će biti "projekti" članova i u kojima će samo vlasnici teme moći pisati, a ko želi komentare da otvori drugu temu za to...

Baš gledam kako je fino na VWCC forumu, mili se čitati temu, a ne na 2 slike 97 (većinom) glupih komentara...

Toliko od mene Mah
Spusti zatamni a da ustvari ne moze vise zatamni Luuud

Dosta foruma je tako rijeseno imate moj glas za taj fazon garaze Mah
I ja sam za! Vlasnici neće više čitati razne gluposti po svojim temama i nervirati se.
Ili prepucavanje drugih ljudi na tudjoj temi koji nemaju veze sa tim projektima.Imate i moj glas!
video sam i ja par stvari na VWCC što nema ovde, ako znaš na šta mislim Wink
(23-03-2011 11:33 PM)Rajkonen Piše: [ -> ]video sam i ja par stvari na VWCC što nema ovde, ako znaš na šta mislim Wink

Cuo sam i ja Original
i ja za !!!
(23-03-2011 11:47 PM)Oggy Piše: [ -> ]
(23-03-2011 11:33 PM)Rajkonen Piše: [ -> ]video sam i ja par stvari na VWCC što nema ovde, ako znaš na šta mislim Wink

Cuo sam i ja Original

takođe... samo sam čakao ko će prvi Tooth
I ja sam za da se to uradi! Cool
jel to da se napravi da bi pojedinci mogli staviti vise slika od kupljenih svjecica,koji su miris stavili u auto i sl. da ne nabrajam... pa bolje da im neko ovako kaze koju pametnu nego da kutiju od svjecica slikaju iz 6 razlicitih uglova....
Nije, to je da se ne bi pisale gluposti po temama. Npr. kad ti po temi počnu priče kako je Opel najbolje auto, a to nema veze sa tvojim autom!
Nema veze al ipak je opel najbolje auto Big Grin
Vjerovatno mislite na ne update-ovanje moje teme... stvarno sam ispizdio i odluka o tome je bila brzopleta, zbog toga sam i otvorio ovu temu... na ostalim forumima nisam aktivan, pa mi i ne znači hoće li neko komentarisati šta radim ili ne... trenutno mi je omiljena tema na VWCC jer imam ljep uvid u gotovo sve što sam radio... volio bih da tako mogu i ovdje, i OBEĆAVAM da ću prvi napraviti temu po PS-u, bez viška informacija i slika, ako se to omogući... ok

Poenta je u tome što mnogi omalovažavaju nečiji rad trud i veliko odricanje... ovo je forum Banjalučkih oktanskih ovisnika, a ja se osjećam u neku ruku kao domaći ovdje i normalno bi bilo da mi je "garaža" i moji mali zahvati objelodanjeni tu, ali ako ću ja čitati svaki dan postove koji me degradiraju, neka hvala...

Znam da ima dosta dobrih momaka i svaka vam čast, ali zbog pojedinca treba ostaviti mogućnost ograđivanja od istih, jer ničemu dobrom nedoprinose...

Još jednom se javno izvinjavam na izbjegavanju garaže, dobrim momcima, ali nadam se da razumjete i vi mene... Btw, ovo je deveti dan da ulazim u kuću poslje 11 sati = rad, trud i odricanje...

Toliko...
Rekoh ja i nabih 2000-i post...

Molim da se uzme u obzir hahaha
pa onda bi bilo bolje da se uvede ( ako je to moguce )...da svako iz svoje "garaze" moze da izbrise sam komentar koji mu nije potreban,da ne ceka na admine...
U tom slučaju bi svakome trebalo dodjeliti moderatorska prava za njegovu temu, komplikovano a ne postiže se suština... teme će biti prepune u odnosu na količinu informacija...

Rješenje je otvoriti novi podforum za vlasnike tema, a postojeće koristiti za komentare i to je to...
nek je sa srecom Mah Mah Mah

btw. ja ne bih nista mijenjao Mah
Samo nek se uvede, biće to odlično! ok
Kakvo svojevoljno brisanje postova?
To je krivicno delo jer su svi napisani postovi na forumu u vlasnistvu AK Crankshaft. Original

Ovo u vezi garaze je OK, ali je trenutno, barem ne iz ovog ugla, neizvodljivo, jer treba napraviti podelu svake teme, postove isprebacivati iz jedne u drugu temu a garaza na forumu ima mnooogo. Druga stvar, meni se na tim VW forumima (i uopste vecini hrvatskih foruma) ne svidja sto stavljaju hiljade nekih slika velikih pa ucitava stranicu 5min. Jeste da je pregledno, ali koliko su slike pregledne, toliko druga tema sa komentarima nije, znaci nista se ne dobija.
Tooth Tooth zex izvini nemoj samo dizati neku tuzbu protiv mene ...ja sam dao samo prijedolog Cry Laught29 Laught29 Mah
Naravno sala je u pitanju, morao sam te pecnuti malo. Tongue
Stranica: 1 2
Referentni URL