Auto Klub Crankshaft Forum

Puna Verzija: Naši Radovi
Trenutno pregledate lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Evo nekoliko slika od auta koje sam tjunirao preko compa... Original
Dobar rad!!!Wink Kako se zove program?
dobar dobar , da je bolji neb valjo.............. Original
koji program...
Photo Shop majka,eto koji program Wink

Fini radovi.

P.S. Koja je fora za Carbon boju u PS???
radim u Corel Photo Paint-u, inace se bavim sa preradom raznih slikama, pa sam pokusao i ovo i valjda mi dobro ide Original
Fino,fino,meni je licno CPP malo cudan,valjda zato sto sam navikao na PS,ali su dosta slicni.

P.S. Editovao sam ti post. Wink
Evo i mog zadnjeg rada,mada u poslednje vreme imam malo vremena za PS,pre nekih sedam dana me pukla inspiracija i uzeo od Vlade jednu sliku Merca pa je sredio:
Neka vlado postavi vecu sliku,posto je meni ostala samo ova 800x600

[Slika: Pq171TA9.jpg] - od ove

[Slika: aV12WUIS.jpg] - ovo
super si uklonio ona auta u pozadini, svaka cast Original
PS. hvala za post. Wink
fino vi ovo Original
ma nema da omane Wink
ako mislite uraditi nesto na autu a niste sigurni kako bi to izgledalo, mozda vam mogu ovako pomoci da se odlucite, ja napravim nesto na compu po vasoj zelji ( i koliko je u mojoj mogucnosti ) sta bi vec radili na autu, i onda vidite odprilike kako bi to izgledalo.
evo jedan volvo sto sam neki dan uradio, pa mi pade na pamet da na sajbu stavim AK Crankshaft Cool (prva slika je orginalna a druga je preradjena)
Da nam je jedan ovakav klubski da imamo za puta Tongue
Ovaj volvo mi se bas vidja kako si odradio svaka cast.....
opaaaa, koji rad mislim sta reci nego samo tako sina, svaka cast
Ajd kolega kopiraj sebi sliku moga auta (prvu), postavio sam je na "Garaža članova foruma" pa je malo sredi. Postavi je na forum da je mogu kopirati! Može???Wink
svaka cast
@ Cupo, bice slika ovo koji dan, vidjecemo sta se moze uraditi Wink fin golf.
Hvala! Samo polako, ima vremena!Original
Evo imas srece da sam veceras imao neke inspiracije pa sam ti uradio golfa Wink nisam htjeo nista pretjerivati, nego sam ti uradio ono naj osnovnije, tako da je slika realna, nema nikakvog pretjerivanja pa ti vidi sam, ako bi jos nesto reci Cool
svaka cast na slici
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Referentni URL